DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Indierock belofte Big Thief komt terug voor twee shows

14-11-2017

Big Thief, de opkomende indierockband uit Brooklyn, komt in het voorjaar voor twee shows terug naar Nederland. De band rondom zangeres Adrianne Lenker is op 22 maart te zien in Groningen (Vera) en een dag later op 23 maart in Utrecht (EKKO). Kaarten zijn per direct beschikbaar via de websites van de podia.

Big Thief maakt gruizige en melodieuze lo-fi rock en wisselt dit af met folk en psychedelica. Dit levert een speels repertoire op vol expressieve zang, tempowisselingen en opvallende gitaarsolo's. Live wordt Lenker geruggesteund door een bassist en een drummer, waardoor de muziek nóg voller klinkt.

Het in 2016 verschenen debuutalbum 'Masterpiece' werd zeer goed ontvangen in de Verenigde Staten. Met het onlangs verschenen nieuwe album 'Capacity' bevestigt Big Thief zich definitief als dé belofte voor de komende jaren. In Nederland maakte Big Thief al indruk met shows in Paradiso, Merleyn en Rotown en als voorprogramma van Conor Oberst in de Melkweg.