DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Multi-instrumentalist Ólafur Arnalds naar TivoliVredenburg

16-11-2017

De IJslandse multi-instrumentalist Ólafur Arnalds speelt op 19 mei 2018 een exclusieve show in TivoliVredenburg in Utrecht. Zijn neoklassieke muziek met ambient invloeden is bekend van verschillende soundtracks en series. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 1 december om 10:00 via tivolivredenburg.nl

Ólafur Arnalds staat bekend om zijn filmische instrumentale composities. Zijn kenmerkende droommuziek componeert én neemt hij, bij voorkeur, op in zijn huiskamer. Ólafur Arnalds weet een overweldigend geheel te maken van piano's, strijkers en computergestuurde geluiden, zoals industriële techno en elektronische ritmes.

Tevens is Ólafur Arnalds bekend van de Netflix detectiveserie 'Broadchurch', waar elke aflevering wordt afgesloten met zijn muziek. Arnalds schreef speciale composities waarin hij kleine hints naar de identiteit van de daders in de serie geeft. In 2014 won hij een BAFTA Award voor zijn bijdrage aan 'Broadchurch'. Arnalds is tevens te horen in grote Hollywoord producties als 'The Hunger Games', 'Gimme Shelter', 'Taken 3' en 'Venuto al mondo'.

Samen met zijn muzikale vriend Janus Rasmussen vormt Ólafur Arnalds het minimal-techno duo 'Kiasmos', waarmee hij tijdens het afgelopen Amsterdam Dance Event nog voor een uitverkocht Concertgebouw speelde. Op eigen naam speelde Ólafur Arnalds eerder al uitverkochte shows in TivoliVredenburg en het Amsterdam Openlucht Theater.