DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

BRITSE BLUES BAND CATFISH KONDIGT NEDERLANDSE TOUR AAN BRITSE BLUES BAND CATFISH KONDIGT NEDERLANDSE TOUR AAN

02-11-2017

De Britse blues band Catfish komt in februari voor 5 concerten naar Nederland. De groep rond de 22-jarige charismatische frontman Matt Long, is in eigen land al een ware sensatie in de blues scene en is een favoriet van de legendarische producer Mike Vernon. Catfish heeft in hun nog korte bestaan (2015) onder andere al een British Blues Award gewonnen.

Op donderdag 02 november om 10:00 uur start de kaartverkoop. Kaarten kunnen worden besteld via de websites van de zalen.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

22/02: Den Haag, Paard van Troje

23/02: Ulft, Cultuurfabriek

24/02: Dordrecht, Bibelot

25/02: Weert, De Bosuil

26/02: Amsterdam, Paradiso

Catfish debuteerde in 2015 met het album So Many Roads, gevolgd door de EP "When BB Sings The Blues", een tribute aan BB King. Begin dit jaar verscheen hun langverwachte 2e album "Broken Man". Beide albums bereikten een #1 positie in de IBBA Blues Airplay Chart.

Inmiddels heeft Catfish in hun thuisland (maar ook daarbuiten) een indrukwekkende en passievolle live-reputatie opgebouwd. Ze speelden op grote festivals en in gerenommeerde clubs. Hun internationale carrière neemt volgend jaar bovendien een behoorlijke vlucht met nu al 3 Europese tours en 1 Amerikaanse tour bevestigd.

Een van de toonaangevende blues magazines Blues Matters zegt over de band's live beleving het volgende: "Catfish are one of the finest live bands in Britain today. The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today..."