DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tom McRae solo naar Nederland

28-11-2017

De Engelse singer-songwriter Tom McRae speelt in april enkele intieme solo shows in diverse steden in Nederland. Tijdens deze shows speelt Tom Mcrae songs uit zijn gehele oeuvre, maar door de intieme setting is er ook ruimte voor verzoeknummers vanuit het publiek.

Tom McRae werd bekend bij het grote publiek met de klassiekers 'The Boy With The Bubblegun' en 'You Cut Her Hair' van zijn titelloze debuutalbum uit 2000. Sindsdien is McRae een graag geziene gast in Nederland. Enige maanden geleden stond hij, samen met zijn band, nog voor uitverkochte zalen.

Deze keer steekt Tom McRae solo het Kanaal over. De shows worden klein, intiem en vast heel gezellig: Tom McRae is een innemende prater en schrijft zijn songs met intelligente en vaak gevoelige teksten.

Het voorprogramma van alle shows zal worden verzorgd door de Amerikaanse singer-songwriter Brendan James. Met de track 'Yellow Lines' liet Brendan James voor het eerst van zich horen in Nederland. Na een zeer succesvolle eerste show met zijn band in Paradiso sluit Brendan James zich nu aan bij Tom McRae om solo met zijn piano liedjes te zingen over liefde, geluk, gezin en alles wat het leven te bieden heeft.

Do 12 april Amersfoort, Fluor
Vr 13 april Middelburg, De Spot
Za 14 april Eindhoven, Naked Song Festival
Zo 15 april Zwolle, Hedon
Di 17 april Rotterdam, Lantaren Venster
Woe 18 april Arnhem, Luxor Live
Do 19 april Leeuwarden, Neushoorn
Vr 20 april Hengelo, Metropool