DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

A.J. Croce in april voor vijf concerten terug in Nederland

11-12-2017

Singer-songwriter A.J. Croce komt in april voor vijf concerten terug naar Nederland. De Americana/Roots muzikant is dan te zien in Amsterdam, Tilburg, Groningen, Rotterdam en Maastricht. De kaartverkoop is vanochtend gestart. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

" 16/4: Amsterdam, Concertgebouw

" 17/4: Tilburg, Paradox

" 18/4: Groningen, Oosteroort

" 20/4: Rotterdam, LantarenVenster

" 21/4: Maastricht: Muziekgieterij

A.J. Croce, zoon van de legendarische singer-songwriter Jim Croce, begon zijn carrière op 18-jarige leeftijd als het voorprogramma van BB King. Hoewel de platen zich onderscheiden met sterke jazzinvloeden, is de vroege voorliefde van A.J. Croce voor de blues is duidelijk te horen op zijn debuutalbum. De unieke artistieke combinatie van zijn blues-getinte stem en jazzy pianospel blijkt een schot in de roos.
Sinds zijn gelijknamige debuut uit 1993 is Croce uitgegroeid tot een succesvolle en geprezen muzikant in zijn genre. Door dit te combineren met stijlen als blues, country en pop heeft hij een eigen en een meer onderscheidend geluid ontwikkeld.

In de decennia die volgen ontwikkelt A.J. Croce zich steeds meer tot een grensverleggende popartiest. Niet voor niets staan grote artiesten in de rij om me A.J. Croce samen te werken. Lenny Kravitz Dave Matthews, Ray Charles en James Brown zijn maar enkele voorbeelden van de lange lijst muzikanten met wie A.J. Croce het podium heeft gedeeld.
Afgelopen zomer - toen hij ook in het Utrechtse TivoliVredenburg optrad - verscheen z'n negende studioalbum Just Like Medicine. Hierop zoekt Croce z'n muzikale verdieping in meer soulvolle elementen. Dat is hem uitstekend gelukt, mede dankzij de samenwerking met legendarische soulartiesten als Dan Penn, David Hood en Steve Cropper. Critici zeggen dan ook niet voor niks dat deze plaat boven zijn hele oeuvre tot nu toe uitstijgt en de hoge kwaliteit en aandacht van begin tot eind moeiteloos vasthoudt.