DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe clubshows voor Mozes and the Firstborn

15-12-2017

Mozes and the Firstborn speelt dit voorjaar twee shows in Nijmegen en Rotterdam. De Eindhovense gitaarrockband laat fans op deze shows voor het eerst kennis maken met nieuw materiaal. De kaartverkoop voor beide shows is direct gestart via de websites van de zalen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Mozes and the Firstborn eind januari te zien is in ACU in Utrecht. De band heeft een productief 2017 achter de rug. Na de release van de Marianne EP, begin dit jaar, is Mozes and the Firstborn vooral bezig met nieuw materiaal. Wie de laatste tijd bij hun shows was, weet dat er pareltjes op de plank liggen. Voor even ruilt de band de tapijttegels en airco van de studio in voor broeierige spots en een zwetende zaal.

31/01 Utrecht - ACU

31/03 Nijmegen - Merleyn

07/04 Rotterdam - V11

Mozes and the Firstborn debuteerde in 2013 met hun titelloze debuutalbum, met daarop de ongekende meeschreeuwer 'I Got Skills'. De Eindhovense band wordt opgepikt door het Californische label Burger Records. Dit is het startschot van twee jaar intensief touren door Europa en Amerika, wat de band onder andere tot de podia van SXSW en Lowlands brengt.

Met vervolgplaat 'Great Pile of Nothing' slaat de band een andere muzikale weg in: Meer ingetogen, meer melancholisch, meer nineties higschoolrock. Dit blijkt een groot succes met een razendsnel uitverkochte Nederlandse tour én een Europese tour met vrienden 'Together PANGEA' tot gevolg. De verwachtingen voor het derde album zijn niet voor niets hooggespannen. Vandaar de hoogste tijd om de nieuwe songs te testen op het live publiek.