DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Southside Johnny naar Bospop en Paradiso

15-12-2017

Op zaterdag 14 juli komt de Amerikaanse singer-songwriter Southside Johnny met zijn band The Asbury Jukes terug naar Paradiso. In hetzelfde weekend speelt Southside Johnny op het Bospop festival in Weert. De kaartverkoop voor Southside Johnny & The Ashbury Jukes in Paradiso is per direct gestart via paradiso.nl

John Lyon, alias Southside Johnny, verwierf vooral bekendheid met zijn debuut 'I Don't Want To Go Home' uit 1976. De band speelde een belangrijke rol in de zogenoemde Jersey Shore Sound, waar ook Bruce Springsteen zijn muzikale roots liggen.

Het geluid van Southside Johnny & The Asbury Jukes laat zich dan ook het beste omschrijven als een mix van rock, soul en blues. Dit wordt gecombineerd met de typerende - met blazers gevulde - sfeervolle en warme vintage sound, die op het meest recente album 'Soultime!' bovendien nog een extra retro soul-twist heeft meegekregen.

Southside Johnny en zijn band zijn een graag geziene gast in Nederland. Afgelopen zomer nog speelde de band een energieke show voor een uitverkocht Paradiso.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.