DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Singer-songwriter Brendan James in april naar Utrecht

19-12-2017

De Amerikaanse singer-songwriter Brendan James speelt op maandag 23 april in TivoliVredenburg in Utrecht. De kaartverkoop voor deze show is per direct gestart via tivolivredenburg.nl

In 2015 kwam Brendan James voor het eerst naar Europa als support van zijn goede vriend Matt Simons. In Nederland hebben we Brendan James toen leren kennen als een goedlachse verhalenverteller met geweldige liedjes en een prachtige stem. Brendan James stond ook al in het voorprogramma van gevestigde artiesten als John Legend, John Mayer en Paula Cole. Dit najaar speelde Brendan James nog een zo goed als uitverkochte show in Paradiso Amsterdam.

Brendan James haalt zijn inspiratie uit James Taylor, Bob Dylan en Elton John. Zijn muziek wordt tevens gebruikt voor meer dan 15 grote televisieseries, waaronder One Tree Hill en Private Practice.

Eerder dit jaar verscheen het nieuwe album 'The Howl'. De albumtitel is een verwijzing naar een recensie van de voorgaande release 'Simplify', waarin een journalist de plaat beschreef als een ingetogen plaat. Met 'The Howl' bewijst Brendan James het tegendeel door een nieuw, energiek en upbeat geluid te laten horen met nog meer potentieel voor de toekomst.