DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe shows voor Eefje de Visser in Nederland en België

04-12-2017

Na alle enthousiaste reacties op haar vrijwel uitverkochte solo clubtour en de vraag naar meer, kondigt Eefje de Visser vandaag nieuwe shows aan.

In februari en maart trekt Eefje de Visser langs diverse steden in Nederland en België. Tickets zijn per direct te verkrijgen via de sites van de zalen of via www.eefjedevisser.com

FEBRUARI
2 februari - Brugge - De Biekorf
3 februari - Rotterdam - Rotown
11 februari - Alkmaar - Victorie
15 februari - Haarlem - Patronaat
17 februari - Hasselt - MuziekOdroom
21 februari - Antwerpen - De Roma
23 februari - Maastricht - Muziekgieterij

MAART
1 maart - Sint-Lievens Houtem - De Fabriek
9 maart - Dilbeek - Westrand
15 maart - Gent - NTGent
16 maart - Leuven - STUK
22 maart - Kortrijk - De Kreun
23 maart - Gouda - So what!
24 maart - Amersfoort - Fluor
29 maart - Groningen - Vera
30 maart - Deventer - Burgerweeshuis

"Ze heeft de beats, ze heeft de liedjes". Zo kondigt DJ St. Paul Eefje de Visser aan op Into The Great Wide Open 2016 waar ze een vol festivalseizoen (o.a. Down the Rabbit Hole, Cactusfestival, Amsterdam Woods, Gent Jazz en Boterhammen in het Park) afsluit. Door het Belgische Focus Knack magazine wordt haar nieuwe geluid vergeleken met die van FKA Twigs en Jamie XX, maar ook verwijzingen naar Feist, Cat Power (Humo) en Air (3voor12) komen voorbij.

Na de goede ontvangst van haar 3e plaat Nachtlicht, 2 succesvolle clubtours met haar vaste band én een uitverkocht concert in Koninklijk Theater Carré in 2016, besluit Eefje sinds lange tijd weer alleen het podium op te kruipen. Dit keer laat ze zich zien als mutli-instrumentalist op kleine podia en geeft ze een nieuwe invulling aan haar melancholische popliedjes. Voor het podiumbeeld werkt ze samen met de Londense videomaker/ontwerper Maxmana, ook verantwoordelijk voor de video van Scheef en winnaar van de Grand Prix Dutch Animation 2015.
Omdat de show in december 2017 razend snel waren uitverkocht, heeft Eefje besloten begin 2018 nog een aantal concerten bij te boeken, zodat iedereen haar in deze bijzonder setting live aan het werk kan zien.

Eefje klinkt nog altijd eigenzinnig en dromerig, maar ook dansbaarder dan ooit. Op deze avond zal ze liedjes spelen uit haar hele repertoire, maar in de broeierige sfeer van Nachtlicht blijven en daarmee een ode brengen aan de nacht.