DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Aldous Harding op 29 maart te zien in Amsterdam

07-12-2017

De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Aldous Harding komt op 29 maart terug naar Nederland. Ze is dan te zien in het intieme en sfeervolle Zonnehuis in Amsterdam, een locatie waar haar indringende folk liedjes optimaal tot haar recht komen. De kaartverkoop start op donderdag 7 december om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

Harding's muziek is te omschrijven als emotievolle en aangrijpende muzikale juweeltjes, die nog eens extra aan kracht wint door haar indrukwekkende en kwetsbaar aandoende zang. Niet voor niets wordt ze vaak vergeleken met folk legendes als Joan Baez, Linda Perhacs en Vashti Bunyan. Echter bevat haar werk een wat donkerder randje, vooral ook vanwege de onderwerpen die ze aanhaalt.

Afgelopen voorjaar gaf Harding een prachtig, uitverkocht concert in de eveneens in Amsterdam gelegen Schellingwouderkerk. Dit viel samen met het verschijnen van haar tweede album 'Party'. En recent trad ze op tijdens het Le Guess Who? Festival in Utrecht. Hier stonden dusdanig veel mensen in de rij die de show niet hebben gezien, dan Harding zelf heeft gevraagd om nog een show in Nederland te kunnen doen.

Meer informatie over Harding is te vinden op aldousharding.com.