DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

SOUTHSIDE JOHNNY AND THE ASBURY JUKES TE ZIEN IN PARADISO

01-02-2017

Op zaterdag 24 juni komt de Amerikaanse singer-songwriter Southside Johnny samen met zijn band The Asbury Jukes terug naar Paradiso voor een exclusief en eenmalig concert. De laatste keer dat hij ons land aan deed was vorig jaar in navolging van z’n album ‘Soultime!’ dat toen verscheen. De kaartverkoop start op vrijdag 3 februari om 11:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via deze link: http://www.ticketmaster.nl/event/182307.

John Lyon, alias Southside Johnny, verwierf vooral bekendheid als frontman van de band Southside Johnny & The Asbury Jukes waarmee hij in 1976 met ‘I Don’t Want To Go Home’ debuteert. De band speelde een belangrijke rol in de zogenoemde Jersey Shore Sound (bekend van o.a. Bruce Springsteen). Daarnaast is hij ook solo actief en zijn er zijprojecten ontstaan onder de naam Southside Johnny & the Jukes en Southside Johnny with La Bamba’s Big Band.

Het geluid van Southside Johnny & The Asbury Jukes laat zich het beste omschrijven als een mix van rock, soul en blues. Hij combineert dit met de typerende – met blazers gevulde – sfeervolle en warme vintage sound, die op ‘Soultime!’ bovendien nog een extra retro soul-twist heeft meegekegen.

Vorig jaar was Southside Johnny met zijn band eveneens te zien in Paradiso, maar ook in TivoliVredenburg, Paard van Troje en Muziekgieterij. In 2014 verzorgden ze nog een optreden op het Bospop Festival.