DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

ALDOUS HARDING IN MEI TE ZIEN IN AMSTERDAM

13-02-2017

Singer-songwriter Aldous Harding komt op 28 mei naar Amsterdam voor een eenmalig en exclusief optreden in de intieme Schellingwouderkerk. De kaartverkoop van dit concert start vandaag om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de site van Paradiso.

Binnenkort komt via platenlabel 4AD het tweede album van Harding uit. Hiervoor is ze de samenwerking aangegaan met topproducer John Parish (o.a. PJ Harvey, Sparklehorse). De eerste single ‘Horizon’ is eerder deze week al verschenen en via deze Spotify link te beluisteren.

In 2014 levert Harding haar prachtige en geprezen debuut af. Op dit gelijknamige album staan indringende op folk gebaseerde songs. Deze ingetogen plaat is rijk aan aangrijpende en emotievolle liedjes gedragen door haar evenzo kwetsbaar aandoende als indrukwekkende stem.

Harding, afkomstig uit Christchurch, Nieuw-Zeeland wordt vaak vergeleken met sixties folklegendes als Linda Perhacs. Joan Baez en Vashti Bunyan. Muzikaal gezien bevat haar werk een wat meer donker randje en gaan haar liedjes vooral over de kernfacetten van het leven: de dood, geboorte, verdriet en liefde.