DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Conor Oberst met band op 17 augustus in de Melkweg

21-02-2017

Singer-songwriter Conor Oberst komt met zijn band op 17 augustus terug naar Nederland. De Amerikaan, o.a. bekend van indiegroep 'Bright Eyes' en vaak genoemd als één van de kopstukken van de alternatieve popmuziek, is dan te zien in de Melkweg te Amsterdam. De kaartverkoop start op zaterdag 25 februari om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.

Na de albumrelease ‘Ruminations’ uit 2016, brengt Conor binnenkort ‘Salutations’ uit. Hiervoor is hij met band de beroemde Shangri-la Studios in Malibu ingedoken. Het album bevat tien full band versies van de tracks die afkomstig zijn van ‘Ruminations’, aangevuld met zeven nieuwe tracks. Er zijn ook gastbijdragen van o.a. M. Ward, Blake Mills, Gillian Welch en Jim James.

Het album is tot stand gekomen in samenwerking met producer Jim Keltner (Neil Young, Bob Dylan, John Lennon e.v.a.). Hierover zegt Conor het volgende: “Jim was really the captain of the ship and the spiritual leader of the project. We leaned heavy on his fifty-plus years of musical insight to get us where we needed to be. He brought such depth and dignity to the proceedings that made everyone else involved rise to the occasion. It was a true stroke of luck to that he got involved when he did.”

Conor richt op z’n dertiende zijn eerste band op. Vanaf 1993 brengt hij z’n opnames officieel uit, variërend van casette-only releases tot 7-inches en cd’s. Bekendheid verwerft hij vooral met zijn band Bright Eyes, maar ook solo en als lid van o.a. de supergroep Monsters of Folk en The Mystic Valley Band, behaalt hij de nodige successen.

De uit Brooklyn afkomstige indierock band Big Thief zal op deze avond het voorprogramma verzorgen.