DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Therapy? in april naar Rotterdam en Amsterdam

22-02-2017

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt in april voor twee shows terug naar Nederland. Op dinsdag 11 april speelt de band in Rotown, ter ere van het dertigjarig bestaan van het Rotterdamse poppodium. Een dag later is Therapy? te bewonderen in de Melkweg in Amsterdam. Voor beide shows start de kaartverkoop op zaterdag 25 februari om 11:00 uur.

Therapy? speelt in Rotterdam en Amsterdam in een volledig elektronische opstelling. Dit in tegenstelling tot de vorige tour van Therapy?, waar de band veel indruk maakte met een volledig akoestische uitvoering van hun repertoire.

Het Noord-Ierse Therapy? staat als sinds halverwege jaren ’90 bekend als een band met een sterke vernieuwingsdrang. Continue in beweging, altijd op zoek naar nieuwe wegen, zonder ook maar enigszins aan kwaliteit in te leveren.

Tijdens hun carrière heeft het drietal, dat bestaat uit frontman Andy Cairns, bassist Michael McKeegan en drummer Neil Cooper, veertien studioalbums uitgebracht. Naast bekende tracks als Diane, Stories en Church of Noise laat Therapy? ook op hun jongste release ‘Disquiet’ horen dat ze nog altijd in topvorm te zijn. Niet voor niets dat ook dit album weer alom lovend werd ontvangen.

Therapy? live in Rotterdam en Amsterdam:
Dinsdag 11/04 Rotterdam - Rotown (30 years ROTOWN)
Woensdag 12/04 Amsterdam – Melkweg

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.