DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

William McCarthy van Augustines in april naar Nederland

22-02-2017

William McCarthy, voorheen bekend als zanger van (We Are) Augustines komt in april voor twee concerten naar Nederland.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

• 17 april Amsterdam, Melkweg (bovenzaal)
• 18 april Utrecht, TivoliVredenburg (zaal Cloud Nine)

Tickets zijn vanaf aanstaande vrijdag te koop via de websites van de zalen.

Afgelopen jaar maakte McCarthy's band Augustines bekend een punt achter hun bestaan te zetten. Na een succesvolle afscheidstour is de zanger zich gaan richten op zijn solocarrière. In deze hoedanigheid heeft McCarthy al eerder uitverkochte shows in Nederland gespeeld.

Met zijn rauwe stem en zijn goudeerlijke liedjes en verhalen die recht uit zijn hart worden voorgedragen, weet William McCarthy als maar weinigen zijn publiek tot op het bot te raken. Hierdoor geeft hij zeer intense shows en zorgt hij voor een onvergetelijke live ervaring.

Sinds 2004 is McCarthy met succes actief in de muziek. Tot 2009 maakt hij deel uit van de in het Amerikaanse live circuit erg populaire band Pela. De carrière van de band zit behoorlijk in de lift totdat de groep na de zelfmoord van 1 van de bandleden gedwongen wordt te stoppen.

Samen met een oud Pela bandlid besluit hij de nieuwe band We Are Augustines op te richten. Vanwege een claim op deze bandnaam, wordt deze later afgekort tot Augustines. In totaal brengt het de groep drie albums uit: ‘Rise Ye Sunken Ships’, ‘Augustines’ en ‘This Is Your Life’.

Net als met Pela weet ook Augustines een indrukwekkende live reputatie op te bouwen, en worden ze beschouwd als een absolute must-see band. Dit komt mede dankzij de eerlijke en aangrijpende podiumpresentatie van McCarthy die vol overgave, energie en vuur optreedt.