DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Living End in juni terug naar Nederland

03-02-2017

De Australische punkformatie The Living End speelt op 11 juni in de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop start dinsdag 7 februari om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van de Melkweg.

The Living End is mateloos populair in thuisland Australië, waar hun woeste punkrock meets rockabilly inslaat als een bom. Live valt de band op door het energieke gebruik van een contrabas. Iedereen die de band ooit live heeft gezien, kijkt er niet vreemd van op dat The Living End ooit is begonnen als coverband van Brian Setzer & The Stray Cats.
 
Zelfs na zeven albums staat de band stevig bovenaan in de Australische pophiërarchie. The Living End kreeg vorig jaar nog een ARIA-Award, het Australische equivalent van de Grammy’s, voor hun meest recente album ‘Shift’.
 
Het verhaal van The Living End begint in 1995 met een postpakket naar Billie Joe Armstrong, met daarin een demo en een t-shirt. De Green Day-zanger was dermate enthousiast over de jonge punkrockers, dat hij direct besloot om The Living End mee te nemen als voorprogramma op zijn Australische tour.
 
De echte doorbraak volgde in 1997 met single ‘Prisoner of Society’. Dit is de best verkochte single uit de jaren ‘90 en stond maar liefst 47 weken in de Australische Top 50. Sindsdien bracht de band zeven albums uit, waarop de band varieert met de stijlen punk, psychobilly en alternatieve rock. The Living End maakte in 2001 en 2009 grote indruk op Lowlands.