DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Close Talker in juni met nieuw album naar Nederland

06-02-2017

De Canadese band Close Talker komt in juni voor drie shows naar Nederland. Enkele weken eerder verschijnt ‘Lens’, het nieuwe album van dit opkomende indie drietal. Close Talker is te zien in Rotterdam (V11, 1 juni), Zwolle (Hedon, 2 juni) en op Vestrock in Hulst (3 juni). Kaarten voor deze shows zijn te bestellen via de websites van de podia.

In 2012 zijn de mannen van het trio voor het eerst bij elkaar gekomen. Direct het eerste jaar staat de band in de finale van de belangrijke Canadese radio talentenjacht ‘CBS Searchlight Competition’. Dit opent de deuren naar het buitenland. Na shows op South by South West en The Great Escape zijn critici unaniem positief over Close Talker. Zo noemt het gerenommeerde Q Magazine de band “één van Canada’s meest opwindende exportproducten”.

Op ‘Lens’, het tweede studioalbum van de band, laat Close Talker een meer volwassen en evenwichtig geluid horen. Dit, uiteraard, zonder ook maar enigszins in te leveren op het bekende rauwe en tegelijk kwetsbare geluid van de band.

On stage is er de gehele show iets te zien. De muzikanten zijn enorm druk met alle instrumenten die ze bespelen. Zo is de zanger ook gitarist en toetsenist, de drummer ook zanger en sample bespeler en de gitarist ook toetsenist én bespeelt hij met zijn voeten de bas via baspedalen van een orgel.

‘Lens’ verschijnt wereldwijd op 21 april.