DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

DOUBLE VEE CONCERTS presents Grasnaspelsky

09-02-2017

Ben je komend weekend op de  mooiste locatie van Nederland om het Grasnapolsky festival te bezoeken, dan ben je van harte welkom bij Grasnaspelsky.
Tijdens Eurosonic organisteren we alweer een aantal jaren dat ene bowlingfeestje waar iedereen bij wil zijn. Vandaar dat het nu tijd is voor een nieuw geesteskind; Grasnaspelsky.
Het vindt plaats in een bungalow en is voor de liefhebber van neo oud-Hollandse gezelligheid. Denk aan sjoelen, blokjes kaas en bordspellen. Niet te missen en vol=vol!
En check dan vooral ook even de toffe nieuwe acts die komen spelen op het festival.
Annelie de Vries - eindelijk een vrouw die de (piano)mannen aan kan pakken (zaterdag - 10:15 - Landal Restaurant én zondag - 13:30 - Zenderzaal LG)
Mario Batkovic - de enige echte rockster zonder gitaar en overduidelijk gelanceerd door Eurosonic en Le Guess Who? - zaterdag - 14:15 - Zenderzaal LG)
LUWTEN - na de release van één track en één show op Noorderslag door DWDD als de beste act van Noorderslag uitgeroepen (zondag - 19:30 - Zenderzaal LG)
Kagoule - De lekkerste, nieuwe harde rockband uit Engeland (zondag - 19:15 - Loods van Joost)
Andy Shauf - Onze Canadese hartenbreker (zondag - 20:30 - Zenderzaal LG)
Témé Tan - Stil staan lukt je niet bij deze man uit KInshasa/Brussel (zondag - 17:30 - Zenderzaal KG)