DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

k’s Choice viert 25-jarig bestaan met ‘greatest hits’ tour

20-03-2017

k’s Choice komt in december terug naar Nederland voor een serie optredens. De shows staan in het teken van het vijfentwintigjarig bestaan van de band. De kaartverkoop voor deze bijzondere concerten start op zaterdag 25 maart om 10:00 uur.

k’s Choice, de Belgische band rond Sarah en Gert Bettens, bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en is meer dan ooit alive and kicking. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het naderende jubileum. Naast de uitgebreide tour door Nederland verschijnt op vrijdag 24 maart het verzamelalbum ’25’. Naast alle bekende hits bevat dit album ook een gloednieuwe versie van wereldhit ‘Not An Addict’, opgenomen met niemand minder dan Skin van Skunk Anansie.

Tourdata k’s Choice – 25th Anniversary Tour – The Best Of:

09/12 Maastricht - Muziekgieterij
10/12 Tilburg - 013
15/12 Weert – de Bosuil
16/12 Utrecht - TivoliVredenburg
17/12 Den Haag – Paard van Troje
18/12 Groningen - de Oosterpoort
19/12 Zwolle - Hedon
20/12 Amsterdam - Paradiso

k’s Choice debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De doorbraak naar het grote publiek volgde twee jaar later met het verschijnen van ‘Paradise In Me’ met daarop de zeer succesvolle hit ‘Not An Addict’. In totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht, en een aantal live- en verzamelalbums. Daarnaast werkten broer en zus ook aan een eigen solocarrière, en brachten ze onder de naam ‘Bettens’ de soundtrack ‘Waving At The Sun’ uit.