DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Virtuoze fingerstyle gitarist Andy McKee kondigt tour aan Virtuoze fingerstyle gitarist Andy McKee kondigt tour aan

28-03-2017

Amerikaanse fingerstyle gitarist Andy McKee komt in september van dit jaar naar Nederland voor een serie van 6 shows. De jonge akoestische gitarist uit de stal van Tommy Emmanuel, onderscheidt zich door zijn virtuoze percussieve speelstijl en melodieuze songs.

Het spel van Andy McKee is niet alleen auditief maar ook visueel spectaculair. De onnavolgbare wijze waarop hij, met gebruik van verschillende tunings, tapping, capos en zijn kenmerkende 2-handen techniek en percussieve aanslag zijn gitaar inzet als een volledig orkest leidde op youtube tot een score van tussen de 5 en 50 miljoen views. En het onderstreept zijn status als een van de meest unieke en invloedrijke gitaristen van dit moment.

Na vijf studioalbums bracht McKee in 2016 zijn eerste live album uit. Met de release van ‘Live Book’ is McKee de eerste signing op CPG Sounds, het label van Tommy Emmanuel. “Het is een eer om onderdeel te zijn van zijn label. Toen ik Tommy 15 jaar geleden voor het eerst hoorde was ik sprakeloos en dat ben ik nog steeds”, zegt McKee die afgelopen jaar met Tommy Emmanuel door Azië, Europa, Australië en de VS tourde.

Andy McKee Live 2017
Maandag 25 september - Utrecht, TivoliVredenburg (Cloud 9)
Dinsdag 26 september - Groningen, Oosterpoort
Woensdag 27 september - Nijmegen, Lux
Donderdag 28 september - Rotterdam, LantarenVenster
Vrijdag 29 september - Heerlen, Parkstad Limburg
Zondag 1 oktober - Tilburg, 013

Ticketverkoop start zaterdag 1 april a.s. om 10.00 uur via de websites van de zalen en www.ticketmaster.nl