DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Diane Birch in mei naar Paradiso

03-03-2017

Singer-songwriter Diane Birch speelt op 22 mei in Paradiso Amsterdam. De Amerikaanse zangeres is bekend om haar prachtige melancholieke songs met invloeden uit de soul en pop uit de jaren ’70. Kaarten voor deze show zijn vanaf nu te verkrijgen op de website van Paradiso.

De muzikale ontwikkeling van Diane Birch is bijzonder. Ondanks dat Diane al op jonge leeftijd veel achter de piano is te vinden, is ze pas op haar elfde voor het eerst met popmuziek in aanraking gekomen. Als dochter van een predikant groeide Diane op in Zimbabwe, Australië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Het strenggelovige gezin luisterde uitsluitend naar opera en klassieke muziek. Op latere leeftijd ontdekte Diane haar liefde voor Motown blues en retro pop.

In Nederland kennen we Diane Birch vooral van de singles ‘Nothing But A Miracle’ en ‘Too Soon To End’, een samenwerking met Alain Clarke. Ook haar debuutalbum ‘Bible Belt’ werd goed ontvangen. In 2016 bracht ze EP 'Nous' uit, welke dit jaar opnieuw wordt uitgebracht op vinyl. Een soulvol en dansbare plaat die eens te meer de vele kwaliteiten van de zangeres laat zien.