DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

BEN L’ONCLE SOUL OP 16 NOVEMBER TE ZIEN IN UTRECHT

30-03-2017

De succesvolle Franse soulzanger Ben l'Oncle Soul komt op 16 november weer terug naar Nederland. Hij zal een exclusief concert geven in TivoliVredenburg (zaal: Ronda) in Utrecht. Dit is zijn eerste club show in ons land sinds zijn uitverkochte tour in 2011. De kaartverkoop start op zaterdag 8 april om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van TivoliVredenburg.

De charmante Ben l’Oncle Soul mengt sfeervolle retro-soul met Motown en doet daar een vleugje Frankrijk bij. In 2010 verwerft hij bekendheid met zijn vrolijke vertolking van ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes, die flink wordt opgepikt door internationale radiostations.

In 2011 wordt Ben l’Oncle Soul uitgenodigd door het belangrijkste Europese showcase festival Eurosonic dat jaarlijks wordt georganiseerd in Groningen. Hier maakt de Fransman veel indruk. En niet voor niks zo blijkt, want in de periode die volgt verkoopt hij zijn concerten in Paradiso, Tivoli (Oudegracht), Doornroosje en Patronaat binnen no time uit.

Onlangs heeft Ben l’Oncle Soul zijn nieuwe album ‘Under My Skin’ uitgebracht, wat een tribute is aan Frank Sinatra. Zijn unieke versie van ‘Fly Me To The Moon is hier te bekijken. En de live video van Seven Nation Army is hier te bekijken.

Meer informatie over Ben l’Oncle Soul is te vinden op benlonclesoul.com

De organisatie (Double Vee Concerts) adviseert om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.