DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

New Model Army in december naar de Melkweg

31-03-2017

New Model Army speelt op 17 december in de Melkweg in Amsterdam. De Britse postpunk-band maakte dat gisteren bekend tijdens hun show in de Maassilo in Rotterdam. Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl
Al ruim 35 jaar staat New Model Army bekend om hun politiek geladen poëtische nummers, met invloeden uit de folk, punk, rock en metal. Niet voor niets heeft de band rond voorman Justin Sullivan wereldwijd een enorme fanbase weten op te bouwen, die zich ‘The Family’ noemen.

De laatste albums markeren een creatieve wederopstanding van de New Model Army en worden als de beste werken van de band gezien. Meest recente aanwinst ‘Winter’, het veertiende studioalbum, wordt wederom geprezen door de internationale muziekpers.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.