DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Clubtour Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band Clubtour Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band Clubtour Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band

05-03-2017

Guus Meeuwis gaat de clubs in met… The Monkey Sandwich Band! Een opfrisser voor wie denkt; The Monkey Sandwich Band? Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen.

In 2010 door Guus bedacht omdat hij de liedjes van zijn plaat Armen Open wilde laten groeien voor ze werden opgenomen, in 2013 weer tot leven geroepen voor zijn album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn en ditmaal uit de kast getrokken voor het album dat hij medio mei 2018 zal uitbrengen.

“We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Singer-songwriter Charl Delemarre verzorgt het voorprogramma van Guus Meeuwis. De jonge zanger won eind 2014 de Grote Prijs van Nederland, is veelvuldig te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werd door Guus Meeuwis tijdens de Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten in de Ziggo Dome uitgeroepen tot de muzikale belofte voor 2017.

De kaartverkoop van de tour start zaterdag 11 maart om 10.00 uur.

Clubtour Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band:

woensdag 6 september - Groningen - de Oosterpoort
vrijdag 8 september - Amsterdam - Paradiso
donderdag 14 september - Bergen op Zoom - Gebouw T
vrijdag 15 september - Zwolle - Hedon
vrijdag 22 september - Tilburg - 013
donderdag 28 september - Nijmegen - Doornroosje
donderdag 5 oktober - Utrecht - TivoliVredenburg
woensdag 11 oktober - Den Bosch - Orangerie
donderdag 12 oktober - Purmerend - P3
zaterdag 28 oktober - Hengelo - Metropool
vrijdag 3 november - Eindhoven - Effenaar
zaterdag 4 november - Heerlen - Parkstad Limburg
vrijdag 10 november - Den Haag - Paard van Troje
vrijdag 17 november - Haarlem - Patronaat
zaterdag 18 november - Dordrecht - Bibelot