DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bijzonder zomeravondconcert Yann Tiersen in openluchttheater

09-03-2017

Yann Tiersen komt deze zomer voor een bijzondere show terug naar Nederland. Op zondag 9 juli speelt de Franse multi-instrumentalist een soloconcert in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De kaartverkoop voor dit zomeravondconcert start op zaterdag 25 maart om 10:00 uur. Er zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Al sinds 1995 bouwt Yann Tiersen, die veel bekendheid heeft gegeneerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films 'Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain' en 'Good bye, Lenin!’, een indrukwekkende discografie op.

Begonnen in de klassieke muziek, beweegt Yann Tiersen zich door de jaren heen almaar meer richting rock en electronica. Dit levert een eclectische combinatie van (post)rock en ambient op waarbij het filmische karakter nooit ver weg is.
Inmiddels heeft Yann Tiersen negen studio-albums uitgebracht. Dit naast een veelvoud aan zijprojecten en live-registraties.

Zijn jongste album ‘EUSA’ dateert uit 2016 en bestaat uit tien prachtige solowerken, gespeeld op enkel piano.
In 2016 speelde Yann Tiersen nog uitverkochte shows in TivoliVredenburg en tweemaal op één dag in Carré.

Zondag 9 juli – Bloemendaal - Openluchttheater Caprera