DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bettie Serveert viert Record Store Day release in Paradiso

11-04-2017

Damaged Good, de jubileumplaat van de 25-jarige Nederlandse band Bettie Serveert, wordt op 22 april in Noord-Amerika als exclusieve Record Store Day (RSD) release uitgebracht. Bettie Serveert is hiermee de enige Nederlandse act die door de selectiecommissie van de USA RSD is uitgekozen. Op dezelfde dag sluit Bettie Serveert in de Amsterdamse poptempel Paradiso het eerste deel van hun Damaged Good clubtour af.

Damaged Good werd eind vorig jaar in Nederland met lovende reacties ontvangen. Media zoals Musicmaker, Trouw en het Parool omschrijven Damaged Good zelfs als één van de beste albums die Bettie Serveert ooit heeft uitgebracht. Het album komt in Noord-Amerika uit via het Amerikaanse Schoolkids Records en verschijnt op RSD in de Verenigde Staten als een exclusieve magenta vinyl LP, inclusief download code én een volledige CD.

Ter promotie van dit Amerikaans album release verscheen vannacht de nieuwe single ‘B-Cuz’. Bekijk de video hier

'Damaged Good' is een van de meest diverse platen die Bettie Serveert tot nu toe heeft gemaakt. Van korte liedjes die amper zestig seconden duren tot een compleet epos van acht minuten en alles er tussen in. Het is een ‘groot verhaal’, intens, ruig, teder en vooral met veel vuur en passie. Een aantal liedjes zal zeker ook herinneringen oproepen aan de klassieker 'Palomine', het debuut waar het vijfentwintig jaar geleden allemaal mee begon.

'De Betties’, zoals ze ook wel worden genoemd, hebben de afgelopen maanden vele succesvolle en uitverkochte shows in Nederland gespeeld. Op 22 april sluit de band in Paradiso in Amsterdam het eerste deel van hun Damaged Good tour af. Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl