DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

A.J. Croce in augustus terug naar Utrecht

11-04-2017

De Amerikaanse pianist, zanger en songwriter A.J. Croce komt op 23 augustus terug naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg. A.J. Croce staat bekend om zijn eclectische stijl: In de bijna dertig jaar dat hij op het podium staat toont A.J. Croce zich een grootmeester in het combineren van roots, blues, folk, pop én jazz. Kaarten voor deze show zijn vanaf donderdag 13 april om 10:00 uur te verkrijgen via tivolivredenburg.nl

A.J. Croce, zoon van de legendarische singer-songwriter Jim Croce, begon zijn carrière op 18-jarige leeftijd als het voorprogramma van BB King. Hoewel de platen zich onderscheiden met sterke jazzinvloeden, is de vroege voorliefde van A.J. Croce voor de blues is duidelijk te horen op zijn debuutalbum. De unieke artistieke combinatie van zijn blues-getinte stem en jazzy pianospel blijkt een schot in de roos.

In de decennia die volgen ontwikkelt A.J. Croce zich steeds meer tot een grensverleggende popartiest. Niet voor niets staan grote artiesten in de rij om me A.J. Croce samen te werken. Lenny Kravitz Dave Matthews, Ray Charles en James Brown zijn maar enkele voorbeelden van de lange lijst muzikanten met wie A.J. Croce het podium heeft gedeeld.