DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP. DOUBLE VEE CONCERTS support het wetsontwerp van SP en CDA (zie website).

ELLA kondigt twee intieme shows aan in Utrecht en Amsterdam

13-04-2017

ELLA speelt in mei op twee bijzondere locaties in Amsterdam (Schellingwouderkerk) en Utrecht (Molen de Ster). Eerder dit jaar maakte ELLA veel indruk met twee razendsnel uitverkochte, intieme shows in de Amsterdamse Roode Bioscoop. Kaarten voor deze bijzondere shows zijn per direct verkrijgbaar.

ELLA is het nieuwe project van Ella van der Woude, de Nederlands-Zwitserse muzikante met een veelzijdig talent: Vooral bekend als voormalige zangeres en gitariste van de band ‘Houses’, heeft Van der Woude ook enkele filmcomposities op haar naam staan. Daarnaast speelt Ella als toetseniste in de indiepopband ‘Amber Arcades’. Met ELLA wil Van der Woude voor het eerst muziek maken vanuit een persoonlijke invalshoek. 

ELLA’s carrière kende in januari van dit jaar een zinderende start. Met een minimale geluidsbezetting overrompelde ELLA de kijkers van De Wereld Draait Door met haar dromerige luisterliedjes. Niemand verbaasde zich dan ook over de lovende reacties na haar twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Roode Bioscoop, eind februari. Ook het buitenland weet ELLA te smaken, zo verzorgt zij deze maand het voorprogramma van Hannah Lou Clark tijdens Engelse tournee.

18 mei 2017 – Amsterdam: Schellingwouderkerk (hosted by Paradiso Amsterdam)
21 mei 2017 – Utrecht: Molen de Ster (hosted by EKKO)