DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

TORI AMOS komt voor twee shows naar Nederland

24-04-2017

De Amerikaanse singer-songwriter Tori Amos komt in september voor twee concerten naar Nederland. Op 13 september is ze te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, en een dag later in het Utrechtse TivoliVredenburg (Grote Zaal). Beide shows zijn onderdeel van een uitgebreide Europese tournee, en vallen samen met haar nieuwe album ‘Native Invader’ dat op 8 september verschijnt. De kaartverkoop start op 27 april aanstaande om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.ticketmaster.nl

In 2014 trad Tori voor het laatst op in ons land. Nu komt ze terug met een eerste optreden in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en vervolgt ze haar tour in de statige Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Voor beide concerten zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Het nieuw te verschijnen album ‘Native Invader’ is Tori’s vijftiende studioalbum en volgt ‘Unrepentant Geraldines’ uit 2014 op. Dit album leverde Amos haar achtste Billboard Top 10 notering op.

Over het nieuwe album zegt Tori zelf: “The songs on ‘Native Invader’ are being pushed by the Muses to find different ways of facing unforeseen challenges and in some cases dangerous conflicts. The record looks to Nature and how, through resilience, she heals herself. The songs also wrestle with the question: what is our part in the destruction of our land, as well as ourselves, and in our relationships with each other?”

Tori vervolgt: “In life there can be the shock of unexpected fires, floods, earthquakes, or any cataclysmic ravager – both on the inside and outside of our minds. Sonically and visually, I wanted to look at how Nature creates with her opposing forces, becoming the ultimate regenerator through her cycles of death and re-birth. Time and time again she is able to renew, can we find this renewal for ourselves?”

Met haar conventionele manier van schrijven, daagt Tori zichzelf continue uit om haar muzikale grenzen te verleggen. Ook de onderwerpen die ze in haar songs belicht, vallen in goede aarde bij haar fans over de hele wereld. Op ‘Native Invader’ gaat ze nog dieper in op haar persoonlijke ervaringen.

Als pionier op verschillende platforms, was Tori de eerste major label artiest die een single als download aanbood. Als geen ander weet de meervoudig Grammy Award genomineerde haar liedjes om te zetten in beeld. Zo zijn songs 'vertaald' naar een grafische roman en heeft ze gedurende haar carrière een groot aantal baanbrekende video’s geproduceerd.

Haar meest recent verschenen werk is ‘Flicker’, de titelsong van de bekende Netflix documentaire ‘Audrie and Daisy’ waarin verkrachting op middelbare scholen wordt aangekaart. Tori is medeoprichter van de grootste Amerikaanse organisatie tegen seksueel misbruik RAINN (Rape, Abuse, and Incest National Network).

Het speelschema ziet er als volgt uit:

• 13 september: Amsterdam, Koninklijk Theater Carré
• 14 september: Utrecht, TivoliVredenburg (Grote Zaal)