DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Regina Spektor op 15 augustus te zien in Utrecht

03-04-2017

De Russisch-Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Regina Spektor komt op 15 augustus naar Utrecht voor een eenmalig concert in TivoliVredenburg (zaal: Ronda). Dit optreden is onderdeel van haar tournee die in het teken staat van haar zevende album ‘Remember Us To Life’ dat onlangs verscheen. De kaartverkoop start op vrijdag 7 april om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.  

Door velen wordt Spektor gerekend tot een van de meest talentvolle en unieke artiesten van deze tijd. Haar muziek wordt geassocieerd met anti-folk en laat zich het beste omschrijven als experimenteel en verrassend. De liedjes zitten ingenieus in elkaar en worden omlijst door haar prachtige stem en pianospel. 

Spektor studeert in New York klassieke piano en bouwt door de jaren heen een trouwe en almaar groeiende fanbase op. Haar eerste twee albums brengt ze in eigen beheer uit. Met haar derde langspeler, waarvoor ze de samenwerking aan gaat met Sire Records, breekt ze door bij het grote publiek. De daarop volgende plaat levert in haar thuisland zelfs de gouden status op.

Spektor wordt ook regelmatig gevraagd voor diverse gelegenheidsprojecten. Zo heeft ze opgetreden voor de Obama’s en hun gasten in het Witte Huis, en heeft ze haar medewerking verleend aan onder meer Doctors Without Borders en Songs for Tibet.

De muziek van Regina Spektor is ook te horen in verschillende films en tv series. Zo schreef Regina de theme song van Orange Is The New Black en zijn haar songs gebruikt voor de Academy Award genomineerde animatiefilm Kubo and The Two Strings, Grey’s Anatomy, How I Met Your Mother, The Good Wife en (500) Days of Summer.

Live trad Spektor al op in prestigieuze zalen verspreid over de hele wereld, waaronder uitverkochte shows in de Sydney Opera House, Royal Albert Hall in Londen en Radio City in New York. Festivals als Glastonbury en Coachella & Bonaroo waren eveneens getuige van memorabele optredens van deze bijzondere artiest. Ook in Amsterdam heeft ze in 2013 en 2016 in een uitverkocht Paradiso gestaan.