DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ryan McMullan met eigen show naar Amsterdam

04-04-2017

Ryan McMullan speelt op zondag 10 september in Paradiso Noord in Amsterdam. De Noord-Ierse singer-songwriter heeft dit gisterenavond bekend gemaakt in de Ziggo Dome, waar hij gisteren en vandaag in het voorprogramma van Ed Sheeran staat. Kaarten voor de show van Ryan McMullan zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl en de website van Paradiso.

Met een stem die velen doet denken aan Paolo Nutini en een jonge Tom Waits is het geen verassing dat Ryan McMullan wordt omschreven als één van de grootste talenten uit Noord-Ierland. De singer-songwriter brengt zijn verhalende liedjes op rauwe wijze en vol passie. Hij is al op tournee geweest met goede vriend Ed Sheeran, Foy Vance en Snow Patrol. Op eigen houtje verkocht hij onlangs de Rockwood Music Hall in New York uit. Landgenoot Gay Lightbody, zanger van Snow Patrol, omschrijft Ryan McMullan als "One of the most exciting artists to come out of Ireland, voice of an angel."