DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Black Rebel Motorcycle Club op 20 november in Paradiso

08-05-2017

Op 20 november komt de Amerikaanse rockband Black Rebel Motorcycle Club voor een exclusieve show naar Paradiso. Het drietal, dat momenteel aan een nieuw album werkt, geeft dan voor het eerst sinds 2015 weer een show in ons land. De officiële kaartverkoop start op vrijdag 12 mei om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.

Momenteel werkt de band aan nieuwe songs die in het najaar op een nieuw album moeten verschijnen. Wanneer dit album uitkomt of hoe het heet, is nu nog niet bekend.

Al jaren is de groep uit San Francisco, die bestaat uit zanger/gitarist Peter Hayes, zanger/bassist Robert Levon Been en drumster Leah Shapiro, met hun vuige garage rock en neo-psychedelica een vaste waarde in het internationale rock circuit.

Hayes en Been staan in 1995 aan de wieg van wat drie jaar later officieel Black Rebel Motorcycle Club wordt. Debuteren doen ze in 2001 met het album ‘B.R.M.C.’. In totaal verschijnen er nog zes albums waarvan ‘Specter At The Feast’ uit 2013 de laatste is. Ook brachten ze in 2015 nog de live registratie ‘Live in Paris’ uit.

Op het podium staat Black Rebel Motorcycle Club bekend om hun broeierige en energieke optredens, die strak en vaak meedogenloos hard zijn. De band heeft Nederland al veel bezocht. Ze waren te zien op Pinkpop en Lowlands, en hebben een groot aantal clubshows gedaan waaronder (razendsnel) uitverkochte concerten in Paradiso.