DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Husky in oktober voor drie concerten naar Nederland

09-05-2017

De Australische indie folk band Husky komt in oktober voor drie concerten naar Nederland. Deze shows zijn de eerste in ons land sinds hun clubtour in 2015, en vallen samen met het verschijnen van hun derde album. De kaartverkoop start op vrijdag 12 mei om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Het tourschema ziet er al volgt uit:

• 25/10: Utrecht, TivoliVredenburg (Cloud 9)
• 26/10: Zwolle, Hedon
• 28/10: Rotterdam, V11

Husky wordt in 2008 opgericht. Geïnspireerd door artiesten als Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel en The Beach Boys, en meer hedendaagse bands als Fleet Foxes en Boy and Bear, weet de band uit Melbourne een prachtige en slimme mix van indie folk en klassieke pop te maken. Het speelse en wonderlijke samenspel tussen het opzwepende en ingetogen karakter van Husky's muziek kenmerkt het typische geluid van de groep.

In 2012 debuteert Husky met ‘Forever So’. Hiermee breken ze zowel in eigen land als internationaal meteen door. Het levert hen zelfs een platendeal op bij het gerenommeerde Amerikaanse label Subpop. Drie jaar later trekken ze de succesvolle lijn door met ‘Rucker’s Hill’. En in het najaar verschijnt het derde album. Meer informatie hierover wordt op een later moment bekend gemaakt.

Sinds hun doorbraakjaar heeft Husky al geregeld in het Nederlandse clubcircuit opgetreden. Onder andere in Paradiso, Tivoli de Helling, Rotown, Vera en Merleyn. Ook openden ze voor James Vincent McMorrow in Openluchttheater Caprera en waren ze te zien op de festivals Amsterdam Woods, Let’s Get Lost en Incubate.