DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nick Murphy (fka Chet Faker) met nieuwe EP naar Paradiso

09-05-2017

De populaire Australische singer-songwriter Nick Murphy, voorheen bekend als Chet Faker, speelt op 26 november in Paradiso Amsterdam in het kader van zijn ‘Missing Link’ wereldtour. Als grote verrassing verschijnt vandaag een gelijknamige EP met daarop vijf nieuwe tracks. Eerste single ‘Your Time’ is een samenwerking met niemand minder dan de Canadese dj en producer Kaytranada. De kaartverkoop voor Nick Murphy (fka Chet Faker) start op donderdag 11 mei om 10:00 uur.

Als Chet Faker speelde Nick Murphy eerder in strak uitverkochte zalen (Rotown, Paradiso, TivoliVredenburg Ronda) en in de India tent op Lowlands 2014, die al gauw veel te klein bleek te zijn. In zijn dynamische live-shows weet Murphy het publiek van begin tot eind te boeien, met een moeiteloze en soulvolle combinatie van electronica, indiepop en r&b.

Sinds het afscheid van zijn artiestennaam ‘Chet Faker’, afgelopen september, heeft Nick Murphy twee goed ontvangen tracks uitgebracht. Vandaag volgen vijf nieuwe nummers op de EP ‘Missing Link’. Zelf zegt Murphy over deze periode: “Chet Faker was me trying to prove something to myself. But my tastes are pretty dynamic and I realized I’ve spent time resisting that. Now I want to put everything in. It’s not conceptual anymore. It’s just me, and it made sense to show that in a name. It feels like a rediscovery.”

Als Chet Faker debuteerde Nick Murphy in 2014 met single 'Drop The Game', een samenwerking met landgenoot Flume. Ook maakte Murphy indruk met zijn cover van Blackstreet's No Diggity. De wereldwijde doorbraak volgde met het zeer succesvol ontvangen studioalbum ‘Built on Glass’.

‘Missing Link’ is vanaf nu overal te beluisteren via http://smarturl.it/MissingLink