DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bettie Serveert kondigt deel twee Damaged Good tour aan

01-06-2017

Bettie Serveert keert vanaf december terug op de Nederlandse podia. Met een nieuwe reeks shows door het hele land vervolgt de band hun succesvolle ‘Damaged Good’-tour, waarin De Betties eerder dit jaar vele uitverkochte shows hebben gespeeld. Kaarten voor de shows zijn per direct verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

Vrijdag 1 december 2017: Alkmaar, Victorie
Vrijdag 8 december 2017: Vlaardingen, Kroepoekfabriek
Vrijdag 15 december 2017: Tilburg, 013
Vrijdag 22 december 2017: Sneek, Het Bolwerk
Vrijdag 12 januari 2018: Amstelveen, P60
Vrijdag 19 januari 2018: Arnhem, Luxor Live
Zaterdag 27 januari 2018: Enschede, Atak
Vrijdag 2 februari 2018: Oss, Groene Engel
Zaterdag 10 februari 2018: Goes, ’t Beest
Zaterdag 17 februari 2018: Hilversum, De Vorstin
Zaterdag 24 februari 2018: Eindhoven, Effenaar
Zaterdag 3 maart 2018: Leiden, Gebr. De Nobel

Jubileumplaat ‘Damaged Good’ werd eind vorig jaar in Nederland met lovende reacties ontvangen. Media zoals Musicmaker, Trouw en het Parool omschrijven Damaged Good zelfs als één van de beste albums die Bettie Serveert in hun 25-jarig bestaan heeft uitgebracht.

Het album klinkt als een ‘groot verhaal’: Van korte liedjes die amper zestig seconden duren tot een compleet epos van acht minuten en alles ertussenin. Intens, ruig, teder en bovenal met veel vuur en passie. Een aantal liedjes zal zeker ook herinneringen oproepen aan de klassieker 'Palomine', het debuut waar het vijfentwintig jaar geleden allemaal mee begon.