DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ricky Ross op 4 november naar Utrecht

19-06-2017

De Schotse singer-songwriter RICKY ROSS, ook bekend als zanger en oprichter van de succesvolle band DEACON BLUE, komt op 4 november naar Utrecht voor een eenmalige show in TivoliVredenburg (zaal Club Nine). Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.

Dit intieme optreden, waarbij Ross plaatsneemt achter de piano en vertelt over zijn inspiratiebronnen, volgt na het verschijnen van zijn nieuwe solo album ‘Short Stories Vol. 1’ dat op 15 september verschijnt.

Op ‘Short Stories Vol. 1’ laat Ross, die geldt als één van de meeste geliefde songwriters die Engeland heeft voortgebracht, splinternieuwe songs horen, maar ook bekende Deacon Blue liedjes en minder bekend materiaal uit zijn ruim dertigjarige carrière.

Die begint in 1984 nadat Ross zijn eerste album ‘So Long Ago’ uitbrengt. Uiteindelijk brengt hij onder zijn eigen naam zeven studioalbums uit, inclusief deze nieuwste. Met zijn band Deacon Blue, waarmee hij in de late jaren 1980 en beginjaren 1990 tot de meest verkopende acts in eigen land behoort, verschijnen er negen studioalbums waarvan ‘Believers’ uit 2016 de meest recente is.