DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Black Honey voor twee clubshows in september naar Nederland

02-07-2017

Black Honey komt in september voor twee clubshows terug naar Nederland. De populaire uit Brighton afkomstige gitaarband die grossiert in ijzersterke en super aanstekelijke indiepopsongs, zal dan te zien zijn in Den Haag en Hengelo. De kaartverkoop is zojuist van start gegaan.

Het schema ziet er als volgt uit:

· 20/9: Den Haag, Paard van Troje
· 21/9: Hengelo, Metropool

De groep rond de in het oog springende frontvrouw Izzy B Philips was in Nederland voor het eerst te zien op het Rotterdamse Metropolis festival in 2015. Daar wist het viertal dat het talent heeft om de ene na de andere ‘oorwurm’ te schrijven al behoorlijke indruk te maken om vervolgens als één van de succesvolste en belangrijkste smaakmakers van Eurosonic ’16 te worden uitgeroepen.

In snel tempo verovert Black Honey de wereld met slimme en uiterst catchy singles als ‘Hello Today’, ‘All My Pride’ en ‘Somebody Better’ die ook in ons land konden rekenen op veel radio en blog support. Momenteel werkt de band aan nieuw materiaal. Hierover volgt later meer informatie.

Black Honey wordt beschouwd als één van de grote beloftes van het moment. Dat is ook Royal Blood niet ontgaan en daarom hebben ze hen uitgenodigd als support tijdens hun UK tour in november. Dat is een prachtige mijlpaal voor de groep die intussen te boek staat als absolute must-see act.

Op 21 juli is Black Honey eerst nog te zien op Welcome To The Village. Eerder stonden ze ook al op het podium van London Calling, Dauwpop en Vestrock en traden ze afgelopen december op in TivoliVredenburg tijdens 3voor12 Song van het jaar.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.