DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lambert speelt bijzondere show in Amsterdamse Vondelkerk

02-07-2017

De geheimzinnige Duitse muzikant en componist Lambert speelt op 24 november een bijzondere show in de Vondelkerk in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande vrijdag om 10:00 uur.

Dat Lambert zich altijd achter een masker verstopt, is niet het enige geheimzinnige aan deze artiest. Niemand weet precies wie Lambert is en wat de achtergrond is van de persoon achter het masker. Een ding is zeker: Lambert maakt elektronische pianoliedjes, die de gemaskerde artiest als geen ander op melodieuze en tedere wijze weet uit te voeren. Lambert hypnotiserende muziek neemt de luisteraar mee in een dromerige gemoedstoestand met prachtig uitgevoerde melodieën.

De vergelijking met artiesten zoals Nils Frahm en Bonaparte is snel gemaakt. Sterker nog, van beide artiesten gaan er geruchten dat zij achter het masker van Lambert te vinden zijn. Nils Frahm, omdat hij op de credits van het eerste album van Lambert staat vermeld. Bonaparte, omdat hij het label deelt met Lambert. En was Bonaparte zelf ook geen gemaskerde artiest aan het begin van zijn carrière?

Lambert zelf zaait ondertussen alleen maar meer verwarring, door regelmatig nummers van andere artiesten uit te brengen. Zo kregen tracks van José Gonzalez, Phoenix en de klassieker ‘Bad Kingdom’ van Moderat al een Lambert-uitvoering. Maar Lambert staat vooral bekend om zijn eigen composities. Dit voorjaar verscheen het vierde album van Lambert op het gerenommeerde Mercury KX label. Op 'Sweet Apocalypse' geeft Lambert een dystopische en romantische weergave van het einde van de wereld.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.