DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Témé Tan brengt swingende liveshow naar Amsterdam en Utrecht

31-08-2017

De exotische one-man-band Témé Tan speelt dit najaar zijn dansbare liveshow in Amsterdam en Utrecht. De optredens volgen op een uiterst succesvolle festivalzomer én de aankondiging van het debuutalbum van Témé Tan, dat op 6 oktober verschijnt. Kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Témé Tan (Tanguy Haesevoets) werd geboren in Kinshasa en verkaste al op vroege leeftijd naar België. Hier begon hij te experimenten met zijn stem, Afrikaanse ritmes en elektronische beats. In 2014 gooide Témé Tans achteloos het swingende ‘Améthys’ online, dat vanuit het niets werd opgepikt door internationale blogs en in Frankrijk een bescheiden hit werd.

De echte doorbraak van Témé Tan volgde afgelopen zomer, waar zijn swingende liveshow hét onderwerp van gesprek was op festivals als Dour en Pukkelpop.

Vlaams dagblad De Standaard bombardeert Témé Tan, na zijn zegetocht op Dour, zelfs tot de nieuwe Stromae. De vergelijking is snel gemaakt: Een vrolijke Brusselaar met Afrikaanse roots en een gigantische gunfactor, druk in de weer met drumcomputers en loop-stations, maar vooral: een wervelende liveshow met soul, hiphop, Latijns-Afrikaanse vibes en ijzersterke elektronische beats. Stilstaan is geen optie.

Témé Tan is live te zien op:

18-10 AMSTERDAM – Amsterdam Dance Event – [PIAS] Nites @ Sugar Factory
25-10 UTRECHT – Stathe ism TivoliVredenburg
07-12 AMSTERDAM – Paradiso

De shows in Stathe en Paradiso worden Témé Tan’s eerste headlineoptredens in Nederland. Eerder veroverde Témé Tan al Eurosonic en Grasnapolsky met zijn niet te missen live performance.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.