DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Rijzende ster Jake Isaac in december naar Utrecht

26-09-2017

De Londense singer-songwriter Jake Isaac speelt op 12 december een exclusieve show in Tivoli De Helling in Utrecht. De kaartverkoop voor deze show start woensdag 27 september om 10:00 via dehelling.nl

Jake Isaac maakt frisse, soulvolle popliedjes die worden begeleid door zijn machtige stemgeluid. Het goed ontvangen debuutalbum ‘Our Lives’ ligt pas enkele maanden in de winkels, maar met vier eerder verschenen EP’s heeft Jake Isaac inmiddels al een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd. Onder meer Glastonbury, Into The Great Wide Open, Festival Noorderzon, Motel Mozaïque en Eurosonic hebben al kennis gemaakt met de energieke show van Jake Isaac en band.

Met een aanstekelijke combinatie van indiefolk, soul en funk lijkt hij de ideale festivalact, maar ook in de clubzalen maakt Jake Isaac indruk. Afgelopen zomer stond Jake Isaac nog in het voorprogramma van Elton John in zijn tour door het Verenigd Koninkrijk. Ook deelde hij het podium met Ella Eyre, Paloma Faith en Angus & Julia Stone. Dit voorjaar nog stond Jake Isaac in de grote zaal van Paradiso. Jake Isaac wordt door Britse muziekcritici in één adem genoemd met andere talentvolle Britse artiesten zoals George Ezra, James Bay en Michael Kiwanuka.