DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Fenne Lily voor drie shows naar Nederland

17-01-2018

De Engelse singer-songwriter Fenne Lily speelt in april in Amsterdam, Nijmegen in Utrecht. De kaartverkoop voor deze shows start vrijdag om 11:00 via de websites van de zalen.

Fenne Lily belooft één van de hoogtepunten van het komende Eurosonic Noorderslag festival in Groningen te worden. Ze speelt daar vanavond om 22:40 in de Lutherse Kerk en wordt door internationale muziekmedia, zoals het Britse cultuurblog 'The Skinny', aangeraden aan het festivalpubliek als nieuwe ontdekking.

Fenne Lily is een jonge singer-songwriter uit Bristol, die met slechts een handvol singles al heel wat aandacht op zich heeft weten te richten. Het is niet veel artiesten gegeven om al meer dan 20 mijloen streams op Spotify te hebben voordat het debuut album is uitgekomen. Lily staat bekend om haar sublieme songwriting en elegante melodieën. Zó elegant, dat ze door het Britse modemerk Burberry is gevraagd om op te treden tijdens hun modeshow in Parijs.

De sound van Fenne Lily doet denken aan de subtiliteit van Laura Marling, maar ook aan het bezwijmelend geluid van artiesten als Angel Olsen, Joni Mitchell en Sharon Van Etten.

Je zou verwachten dat Fenne Lily live als akoestische singer-songwriter op het podium staat, maar niets is minder waar. Op het podium wordt Lily ondersteund door de band 'Champs', die met hun gruizige sound een unieke combinatie vormen met het weelderige stemgeluid van Fenne Lily.

Fenne Lily live zien kan op:
19/04 AMSTERDAM - Paradiso
21/04 NIJMEGEN - Merleyn
22/04 UTRECHT - TivoliVredenburg