DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Extra show EELS in Paradiso

24-01-2018

EELS speelt in juni een extra show in Nederland. De excentrieke Amerikaanse muzikant is op 21 juni te zien in Paradiso Amsterdam. Twee concerten in TivoliVredenburg, enkele dagen voor het optreden in Paradiso, zijn vrijwel uitverkocht. De kaartverkoop voor de extra show in Paradiso Amsterdam is per direct van start gegaan via paradiso.nl

De optredens van EELS in Nederland zijn de eerste in vier jaar tijd. Aanleiding hiervoor is het nieuwe album 'The Deconstruction', dat op 6 april zal verschijnen.

EELS is het muzikale project van Mark Oliver Everett, beter bekend als E. Sinds de start van zijn carrière, kan EELS putten uit een rijke discografie. Tot zijn meer dan verdienstelijke oeuvre behoren o.a. de geroemde albums Beautiful Freak, Electro-shock Blues en Blinking Light Relevations.

Live staat EELS bekend om zijn goed doordachte én bijzondere shows. Elke tour gooit EELS zijn muzikale benadering radicaal om. Speelde EELS tijdens zijn vorige shows in Nederland nog met een gejaagde rockband, op zijn recente DVD 'EELS ROYAL ALBERT HALL' staat EELS juist strak in het pak en maakt hij er met zijn band een 'gentleman's EELS concert' van.

Bovendien weet EELS altijd intens sombere liedjes met zijn bizarre humor en muzikale genialiteit te relativeren. Zo nam EELS tijdens de vorige tour een clown mee als voorprogramma, naast een altijd zelf geselecteerde muzikale ontdekking. Tijdens zijn show in De Doelen in Rotterdam speelde E. de laatste toegift, verkleed als The Phantom of the Opera, op het prachtige Doelenorgel.

De verwachtingen voor de shows van EELS zijn niet voor niets altijd hooggespannen.