DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Grandbrothers naar Amsterdam en Nijmegen

08-01-2018

Het Duitse duo Grandbrothers speelt dit voorjaar in Amsterdam (Paradiso Noord, 9 april) en Nijmegen (Doornroosje, 11 april). Grandbrothers staat bekend om hun enerverende live-shows, waarin ze al hun geluiden uit een open vleugel halen. De kaartverkoop voor deze shows start aanstaande vrijdag 12 januari om 10:00.

Het ligt voor de hand om Grandbrothers het stempel 'neoklassiek' te geven, maar daarmee wordt het duo te kort gedaan. De wonderschone melodieën die Erol Sarp uit zijn vleugel tovert doen inderdaad denken aan neoklasieke generatiegenoten zoals Nils Frahm, Olafur Arnalds en Steve Reich. De percussie en beats die het duo uit de vleugel weet te halen en vervolgens elektronisch bewerkt worden door Lukas Vogel met een zelfgebouwd apparaat, doen weer meer denken aan elektronische pioniers zoals Weval, Trentemøller en Moderat.

Met als vertrekpunt een open vleugel en een ongekende synergie tussen het duo, weet Grandbrothers een spannende show neer te zetten. Zowel in een klassieke concertzaal met aandachtig luisterend publiek als in een rauwe club met een staand en dansend publiek weet Grandbrothers keer op keer te overtuigen.

In februari is Grandbrothers tevens te zien op het uitverkochte Grasnapolsky Festival.