DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lucky Fonz III kondigt nieuwe clubtour aan

10-10-2018

Lucky Fonz III, volgens 3voor12/VPRO één van Neerlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten, is in 2019 eindelijk weer te bewonderen op de Nederlandse clubpodia.

Na de successen van zijn album ‘In je Nakie’, de theatershow ‘Superlekker’ (volgens De Volkskrant ‘inderdaad superlekker’, ****) en vele festivals wordt het weer tijd voor een echte clubtour langs de Nederlandse poppodia. De live-shows van Lucky Fonz IIII zijn befaamd om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering.

Lucky Fonz III - Clubtour 2019
21/03 Utrecht - TivoliVredenburg
22/03 Groningen - Oosterpoort
23/03 Zwolle - Hedon
29/03 Tilburg - 013
30/03 Middelburg - De Spot
31/03 Rotterdam - Rotown
04/04 Nijmegen - Doornroosje
12/04 Hengelo - Metropool
13/04 Amsterdam - Paradiso Noord

De kaartverkoop start via de websites van de zalen.

Lucky Fonz III heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zes albums, met daarop geliefde hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Jongens’ en ‘Linde met een E’. Als live-performer veroverde Lucky het live publiek onder ander op Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek smaakt hem goed bij zijn theatershows. Van TV kan je hem ook kennen; oa. als muziekkenner bij programma’s als DWDD en Pauw, deelnemer van De Slimste Mens én deskundige op het gebied van psychische stoornissen. Als schrijver publiceerde Lucky Fonz III diverse columns, gedichten en korte verhalen. Daarnaast schreef hij het Engelstalig libretto voor de liedcyclus ‘The Secret Diary of Nora Plain’, door The New York Times omschreven als ‘a haunting cycle about privacy, surveillance and erotic obsession’.

In februari komt het nieuwe album van Lucky Fonz III uit via het label Top-Notch. Het is zijn derde Nederlandstalige album, met daarop oa. live-favorieten als 'Machteloos' en 'App me'.