DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Yann Tiersen voor vier shows naar Nederland

15-10-2018

Yann Tiersen komt in maart 2019 voor vier shows naar Nederland. De shows van de Franse multi-instrumentalist staan in het teken van het nieuwe album 'All', dat voorafgaand aan de tour zal verschijnen.

'All' is het eerste album dat is opgenomen in Yann Tiersen zijn nieuwe studio 'The Eskal Project', die tevens dienst doet als concertzaal. Yann Tiersen heeft voor dit imposante project in zijn woonplaats Ushant, een klein eiland in de Keltische zee, een verlaten discotheek omgebouwd tot muziekpaleis.

Yann Tiersen is in 2019 live in Nederland te zien op de volgende data:

03/03 Groningen - Oosterpoort
04/03 Utrecht - TivoliVredenburg
05/03 Rotterdam - Concertgebouw De Doelen
09/03 Tilburg - 013

De kaartverkoop voor deze shows start op vrijdag 26 oktober om 10:00 via de websites van de zalen.

Al sinds 1995 bouwt Yann Tiersen, die veel bekendheid heeft gegeneerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films 'Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain' en 'Good bye, Lenin!’, een indrukwekkende discografie op.

Begonnen in de klassieke muziek, beweegt Yann Tiersen zich door de jaren heen almaar meer richting rock en electronica. Dit levert een eclectische combinatie van (post)rock en ambient op waarbij het filmische karakter nooit ver weg is.

Inmiddels staat Yann Tiersen aan de vooravond van de release van zijn tiende studioalbum. Dit naast een veelvoud aan zijprojecten en live-registraties.