DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Toontje Lager presenteert uitgebreide clubtour door Nederlan

30-10-2018

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, speelt in februari en maart een uitgebreide clubtour door Nederland. Toontje Lager is bekend van hits zoals ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

De tourdata zijn:

18/01 Den Haag - Paard
02/02 Leeuwarden - Neushoorn
08/02 Arnhem - LuxorLive
16/02 Alkmaar - Victorie
21/02 Zwolle - Hedon
23/02 Hengelo - Metropool
14/03 Haarlem - Patronaat
21/03 Breda - Mezz
22/03 Amersfoort - Fluor
29/03 Groningen - Oosterpoort

De kaartverkoop start op donderdag 1 november om 10:00 via de websites van de zalen.

Toontje Lager keerde onlangs, na meer dan dertig jaar, in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie terug op de Nederlandse podia.

Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van alle hits, maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod: 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten', 'Het doet pijn' en wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’, de solohit van Erik Mesie uit 1986. Ook speelt Toontje Lager nieuw materiaal.

Voorafgaand aan de tour is Toontje Lager tevens te zien in TivoliVredenburg in Utrecht (23 november) en Bitterzoet in Amsterdam (27 november).