DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Twee shows voor Dead Can Dance oprichter Brendan Perry

16-11-2018

Brendan Perry komt in maart voor twee shows naar Nederland. De Britse singer-songwriter, oprichter van de band Dead Can Dance, speelt op 1 maart in Utrecht (TivoliVredenburg) en op 2 maart in Amsterdam (het Zonnehuis). De kaartverkoop is direct gestart via de websites van de zalen.

De muzikale basis van singer-songwriter en componist Brendan Perry ligt in de punkrock. Hij is voornamelijk bekend van zijn baanbrekende werk met de band Dead Can Dance. Door vele experimenten met tal van stijlen en genres is zijn muziekstijl inmiddels uniek te noemen.

Tijdens de intieme concerten speelt Brendan Perry muziek van zijn twee eerdere soloalbums 'Eye of the Hunter' en 'Ark'. Ook zal hij nieuw werk presenteren van zijn aanstaande album. Daarnaast zullen er unieke interpretaties van liedjes van Tim Buckley, invloeden van Afro-Brasilian en Bossa Nova en nieuwe arrangementen van klassieke Dead Can Dance-liedjes voorbijkomen bij de concerten.

In mei komt Brendan Perry met zijn band Dead Can Dance terug naar Nederland voor twee, inmiddels uitverkochte, shows in TivoliVredenburg in Utrecht.