DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Benjamin Francis Leftwich met nieuw album naar Paradiso

19-11-2018

Benjamin Francis Leftwich speelt op maandag 29 april in Paradiso Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album van de Britse singer-songwriter, wat dit voorjaar zal verschijnen. Kaarten voor deze show zijn vanaf vrijdag 23 november om 10:00 te verkrijgen via paradiso.nl

Benjamin Francis Leftwich is een dertigjarige singer-songwriter uit het Engelse York. Op jonge leeftijd ontdekte hij de muziek van Bob Dylan, Nick Drake en Elliott Smith. Al snel bracht Leftwich die invloeden samen in zijn lichte folkliedjes. Het nummer ‘Shine’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Last Smoke Before the Snowstorm’, was op Spotify in 2014 wereldwijd de track die het meest op repeat is gezet, en daarom uitgeroepen tot Spotify's ‘most addictive track’.

Voor zijn nieuwe album laat Benjamin Francis Leftwich horen dat hij veel meer kan dan zijn kenmerkende akoestische sound. Met nieuwe elektronische elementen en diepe, gelaagde producties, behoudt Leftwich nog steeds de rauwe emoties waar zijn eerdere werk om bekend staat.