DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Mozes and the Firstborn kondigt Europese tour aan

14-12-2018

Mozes and the Firstborn kondigt Europese tour aan 
De Eindhovense band Mozes and the Firstborn trekt in maart door Europa ter promotie van hun derde album Dadcore. Direct na hun Amerikaanse tour in februari verzorgt de grunge- en powerpopband het voorprogramma van De Staat in Duitsland. Vervolgens strijkt de band neer in Nederland, Frankrijk, Engeland en België en voor de laatste show opent de band wederom voor De Staat in het Amsterdamse AFAS Live. Mozes and the Firstborn bouwt sinds de release van hun gelijknamige album uit 2013 wereldwijd aan een flinke fanbase. De eerste single I Got Skills (TopNotch) groeide uit tot een ware culthit waarmee ze overzeese aandacht trokken van het Amerikaanse label Burger Records. Onder de hoede van dit bekende label uit Californië werkte de band aan projecten als de EP Power Ranger (2015), het tweede album A Great Pile Of Nothing (2016) en traden ze op met bands als The Growlers, together Pangea en Unknown Mortal Orchestra. Voor het aankomende derde album Dadcore, dat op 25 januari zal verschijnen, heeft de band inmiddels vier singles uitgebracht: Baldy, Sad Supermarket Song, Hello en If I. Met Dadcore omarmt de band het sentiment van terugkijken naar de muzieksmaak van hun vaders en het ontdekken van hun eigen favoriete stijlen binnen het patriarchale genre. Het resultaat voelt aan als een mixtape met een kleurrijke collectie van eclectische songs. Voor dit album heeft de band gewerkt met verschillende producers, waaronder Chris Coady (Beach House, Slow Dive) en Roland Cosio (together PANGEA, Fuzz). Mozes and the Firstborn is in maart 2019 live te zien op de volgende locaties: 27-02 Lido, Berlijn* 28-02 Knust, Hamburg* 01-03 Das Bett, Frankfurt* 02-03 Rosenhof, Osnabrück* 07-03 Bitterzoet, Amsterdam 11-03 Supersonic, Parijs 12-03 Shacklewell Arms, Londen 13-03 Muziekodroom, Hasselt 14-03 EKKO, Utrecht16-03 AFAS Live, Amsterdam*
Mozes and the Firstborn kondigt Europese tour aan 
De Eindhovense band Mozes and the Firstborn trekt in maart door Europa ter promotie van hun derde album Dadcore. Direct na hun Amerikaanse tour in februari verzorgt de grunge- en powerpopband het voorprogramma van De Staat in Duitsland. Vervolgens strijkt de band neer in Nederland, Frankrijk, Engeland en België en voor de laatste show opent de band wederom voor De Staat in het Amsterdamse AFAS Live. Mozes and the Firstborn bouwt sinds de release van hun gelijknamige album uit 2013 wereldwijd aan een flinke fanbase. De eerste single I Got Skills (TopNotch) groeide uit tot een ware culthit waarmee ze overzeese aandacht trokken van het Amerikaanse label Burger Records. Onder de hoede van dit bekende label uit Californië werkte de band aan projecten als de EP Power Ranger (2015), het tweede album A Great Pile Of Nothing (2016) en traden ze op met bands als The Growlers, together Pangea en Unknown Mortal Orchestra. Voor het aankomende derde album Dadcore, dat op 25 januari zal verschijnen, heeft de band inmiddels vier singles uitgebracht: Baldy, Sad Supermarket Song, Hello en If I. Met Dadcore omarmt de band het sentiment van terugkijken naar de muzieksmaak van hun vaders en het ontdekken van hun eigen favoriete stijlen binnen het patriarchale genre. Het resultaat voelt aan als een mixtape met een kleurrijke collectie van eclectische songs. Voor dit album heeft de band gewerkt met verschillende producers, waaronder Chris Coady (Beach House, Slow Dive) en Roland Cosio (together PANGEA, Fuzz). Mozes and the Firstborn is in maart 2019 live te zien op de volgende locaties: 27-02 Lido, Berlijn* 28-02 Knust, Hamburg* 01-03 Das Bett, Frankfurt* 02-03 Rosenhof, Osnabrück* 07-03 Bitterzoet, Amsterdam 11-03 Supersonic, Parijs 12-03 Shacklewell Arms, Londen 13-03 Muziekodroom, Hasselt 14-03 EKKO, Utrecht16-03 AFAS Live, Amsterdam*
De Eindhovense band Mozes and the Firstborn trekt in maart door Europa ter promotie van hun derde album Dadcore. Direct na hun Amerikaanse tour in februari verzorgt de grunge- en powerpopband het voorprogramma van De Staat in Duitsland. Vervolgens strijkt de band neer in Nederland, Frankrijk, Engeland en België en voor de laatste show opent de band wederom voor De Staat in het Amsterdamse AFAS Live.
 
Mozes and the Firstborn bouwt sinds de release van hun gelijknamige album uit 2013 wereldwijd aan een flinke fanbase. De eerste single I Got Skills (TopNotch) groeide uit tot een ware culthit waarmee ze overzeese aandacht trokken van het Amerikaanse label Burger Records. Onder de hoede van dit bekende label uit Californië werkte de band aan projecten als de EP Power Ranger (2015), het tweede album A Great Pile Of Nothing (2016) en traden ze op met bands als The Growlers, together Pangea en Unknown Mortal Orchestra.
 
Voor het aankomende derde album Dadcore, dat op 25 januari zal verschijnen, heeft de band inmiddels vier singles uitgebracht: Baldy, Sad Supermarket Song, Hello en If I. Met Dadcore omarmt de band het sentiment van terugkijken naar de muzieksmaak van hun vaders en het ontdekken van hun eigen favoriete stijlen binnen het patriarchale genre. Het resultaat voelt aan als een mixtape met een kleurrijke collectie van eclectische songs. Voor dit album heeft de band gewerkt met verschillende producers, waaronder Chris Coady (Beach House, Slow Dive) en Roland Cosio (together PANGEA, Fuzz). 
 
Mozes and the Firstborn is in maart 2019 live te zien op de volgende locaties: 
 
27-02 Lido, Berlijn* 28-02 Knust, Hamburg* 
01-03 Das Bett, Frankfurt* 
02-03 Rosenhof, Osnabrück* 
07-03 Bitterzoet, Amsterdam 
11-03 Supersonic, Parijs 
12-03 Shacklewell Arms, Londen 
13-03 Muziekodroom, Hasselt 
14-03 EKKO, Utrecht
16-03 AFAS Live, Amsterdam*
 

*Voorprogramma De Staat

* Voorprogramma De Staat
 

Mozes and the Firstborn kondigt Europese tour aan

De Eindhovense band Mozes and the Firstborn trekt in maart door Europa

ter promotie van hun

derde album

Dadcore

.

Direct na hun Amerikaanse tour in februari verzorgt de grunge- en

powerpopband het voorprogramma van De Staat in Duitsland. Vervolgens strijkt

de band neer in

Nederland, Frankrijk, Engeland en België en voor d

e

laatste show opent de band wederom voor De

Staat

in

het Amsterdamse AFAS Live

.

Mozes and the Firstborn bouwt sinds de release van hun gelijknamige album

uit 2013 wereldwijd aan

een flinke fanbase. De eerste single

I Got Skills

(TopNotch) groeide uit tot een ware culthit waarmee

ze overzeese aandacht trokken van het Amerikaanse label Burger Records. Onder de

hoede

van dit

bekende label uit Californië werkte de band aan projecten als de

EP Power Ranger

(2015), het

tweede album

A Great Pile Of Nothing

(2016)

en

traden ze op met bands als The Growlers, together

Pangea en Unknown Mortal Orchestra.

Voor het aankomende derde album

Dadcore

, dat op 25 januari zal verschijnen, heeft de band

inmiddels vier singles uitgebracht:

Baldy, Sad Supermarket Song, Hello en If I

.

Met

Dadcore

omarmt

de band het sentiment van terugkijken naar de muzieksmaak van hun vaders en het o

ntdekken van

hun eigen favoriete stijlen binnen het patriarchale genre. Het resultaat voelt aan al

s een mixtape met

een kleurrijke collectie van eclectische songs. Voor dit album heeft de b

and gewerkt met

verschillende producers, waaronder Chris Coady (Beach House, Slow Dive) en Roland

Cosio (together

PANGEA, Fuzz).

Mozes and the Firstborn is in maart 2019 live te zien op de volgende l

ocaties:

27-02 Lido, Berlijn*

28

-02 Knust, Hamburg*

01

-03 Das Bett, Frankfurt*

02

-03 Rosenhof, Osnabrück*

07

-03 Bitterzoet, Amsterdam

11

-

03

Supersonic, Parijs

12

-03 Shacklewell Arms, Londen

13

-03 Muziekodroom, Hasselt

14

-03 EKKO, Utrec

ht

16

-03 AFAS Live, Amsterdam*