DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

SOAK met nieuw album naar Bitterzoet

07-12-2018

De Noord-Ierse singer-songwriter SOAK speelt op maandag 20 mei in Bitterzoet in Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album 'Grim Town', wat in het voorjaar van 2019 zal verschijnen. De kaartverkoop start vrijdag 7 december om 10:00 via paradiso.nl.

Bridie Monds-Watson, beter bekend onder haar artiestennaam 'SOAK', maakte in 2015 veel indruk met haar experimentele en eigenzinnige folkmuziek. Het debuutalbum ‘Before We Forgot How to Dream’ werd internationaal lovend ontvangen.

SOAK valt misschien nog wel het meeste op door haar kleine en intieme, maar tegelijk zeer indrukwekkende liveshows. Haar fragiele stem wordt begeleid door slechts een gitaar, waarmee haar prachtige en vooral indringende liedjes op ideale wijze tot zijn recht komen.

Op haar nieuwe album 'Grim Town' slaat SOAK duidelijk een andere weg in. Dit is goed te horen op de prachtige single ‘Everybody Loves You’. SOAK schudt de tienerjaren van zich af, zonder haar jeugdige positiviteit te verliezen. Live zal ze zich nu ook laten begeleiden door een band wat haar geluid een stuk voller maakt. 'Grim Town' verschijnt in het voorjaar van 2019 via Rough Trade Records.